Laten we contact maken

Als u een vraag heeft, een opmerking of een terugbel- of mailverzoek wilt achterlaten, dan kan dat ook via onderstaand contactformulier.
  Mensenkennis

  Sluit venster

  Michael Renssen

  Strategy Director

  Michael Renssen (partner) is onze specialist op het gebied van geïntegreerde corporate en marketing communicatieconcepten. Hij werkte na zijn studie politicologie lange tijd voor de Utrechtse Jaarbeurs, waar hij verantwoordelijk was voor de organisatie van grote nationale en internationale (vak)beurzen en crossmediale events. In 2002 maakte hij de overstap naar de financiële sector en werd hij verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie, events en sponsoring van Delta Lloyd Verzekeringen. Voordat hij zich in 2015 aansloot bij Value@Stake, werkte hij als marketing-PR en social & digital-specialist bij een gerenommeerde internationale communicatieconsultancy.

  Sluit venster

  Edwin van Wijk

  Managing Partner

  Edwin van Wijk is founder en managing partner van Value@Stake. Hij adviseert opdrachtgevers op het gebied van corporate communicatie crisis- en issuesmanagement. In de afgelopen jaren heeft hij zich vooral toegelegd op herstructurerings- en verandercommunicatie. Zo adviseerde hij gedurende 2015 de raad van bestuur van V&D Groep en stond hij als woordvoerder namens de directie en de curatoren regelmatig de media te woord. Voordat hij Value@Stake oprichtte, gaf Edwin leiding aan de financial communications practice van een groot internationaal communicatieadviesbureau. In de jaren daarvoor werkte hij voor blue chip Nederlandse financiële instellingen waaronder Delta Lloyd, Robeco en MeesPierson.

  Sluit venster

  Charles Groenhuijsen

  Associate Director

  Charles Groenhuijsen brak zijn studie geschiedenis af om journalist te worden. Eerst bij het ANP en de Volkskrant, daarna bij de NOS waarvoor hij uiteindelijk 23 jaar zou werken, als redacteur, correspondent in de Verenigde Staten en anchorman van het NOS Journaal. Daarna schreef hij een groot aantal boeken en columns. Charles is een van de bekendste televisiejournalisten van Nederland. Naast zijn werk als journalist en publicist is Charles een veelgevraagde spreker en dagvoorzitter. Als mediastrateeg, interview- /presentatietrainer en leiderschapscoach bij Value@Stake is hij betrokken bij opdrachten voor binnen- en buitenlandse klanten.